duminică, 8 aprilie 2012

Decoratiuni de Paste

Decoratiunile si cadourile de Paste fac parte din traditia actuala. Este o bucurie sa vezi familia fericita alaturi de cei dragi primind cadouri si multumiri.
Cateva din decoratiunile de Paste utilizeaza ca obiect central oul. Acest ou poate fi natural (vopsit sau decorat), oul de ciocolata sau oul artificial care se decIepurasii de ciocolata si cadourile din ciocolata sunt un deliciu in special pentru cei mici. La acestea se pot adauga iepurasii de plus sau, intr-un mod mai sofisticat, iepurasi vii imbracati in funde.oreaza intr-un mod mai special.

O prima decoratiune si foarte reusita este cosul de oua vopsite in culorile curcubeului alaturi de cateva paie sau crengute de flori ca si detaliu. Se pot pune de asemenea flori sau alte obiecte decorative.
Ouale suspendate sunt un alt element interesant si inspira extravaganta si inventivitate. Cu oua suspendate sunt decorate de obicei geamurile sau mesele pe un suport care imita un copac. 
Lumanarile fac parte si ele din acest decor, putand lua forma de ou, iepure sau fiind decorate cu panza si cristale.
Iepurasii de ciocolata si cadourile din ciocolata sunt un deliciu in special pentru cei mici. La acestea se pot adauga iepurasii de plus sau, intr-un mod mai sofisticat, iepurasi vii imbracati in funde.
Puii de gaina sau de pasare sunt de asemenea utilizati la tematica decorativa de Paste, fie sub forma de lumanarele fie sub forma de ciocolata pentru consum sau minimarionete.

Decoratiunile de Paste au devenit o arta artizanala si o pasiune pentru aceasta sarbatoare, incantand ochiul si sufletul.
De la formele de ciocolata, cosuletele din paie, ouale si marionetele de Paste, toate au scopul de a imbunatati atmosfera pascala si a-i o feri subtilitate si splendoare.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu